Usuń konto
W aplikacji (zalecane)
Otwórz LETRIXA → Ustawienia → Usuń konto i potwierdź. Usunięcie jest natychmiastowe i nieodwracalne.
E-mailem (jeśli już odinstalowałeś aplikację)
Napisz na letrixagame@gmail.com ze swojego adresu, podając swoją nazwę gracza (np. «MANU-3K7»). Rozpatrzymy prośbę w ciągu 30 dni.
Co zostaje usunięte
- Twój profil (nazwa, awatar, identyfikator urządzenia oraz, dla użytkowników premium, konto logowania). - Statystyki, osiągnięcia, historia gier i ELO. - Znajomi, prywatne ligi, pojedynki i dane matchmakingu. - Twój status premium i powiązane urządzenia.
Przechowywanie
Usunięcie jest trwałe i nieodwracalne. Kopie zapasowe mogące zawierać te dane są usuwane w ciągu 90 dni. Dane, które musimy przechowywać zgodnie z prawem (np. dowody zakupu), są przechowywane tylko przez wymagany prawem okres.